رتبه نشریه در وزارت علوم برای سال 1401
به اطلاع علاقه مندان می رسانیم نشریه علوم تربیتی در ارزیابی وزارت علوم برای سال 1401 درجه الف را کسب نمود این ارتقا را به جامعه علمی  تبریک می گوییم

شاخص عملکرد نشریه برای سال 1399
به اطلاع علاقه مندان می رساند  شاخص عملکرد نشریه برای سال 1399 در ISC به شرح زیر می باشد.

انتشار الکترونیکی شماره بهار و تابستان1402
به اطلاع همه علاقمندان می رساند شماره جدید نشریه علوم تربیتی( بهار وتابستان 1402) به صورت الکترونیکی منتشر شد.

هزینه چاپ مقالات در سال 1401
هزینه چاپ مقاله در نشریات علمی دسترسی باز برای سال 1401 بر اساس مصوبه پژوهشی وزارت علوم  از تاریخ 1401/2/1 هزینه پردازش مقاله در نشریات علمی دسترسی باز به شرح زیر تغییر میکند:  هزینه بررسی مقاله و چاپ 6۰۰۰۰۰۰ (شش میلیون ریال)

ثبت مجله علوم تربیتی در پایگاه اطلاعاتی DOAJ
با کمال مسرت به اطلاع میرساند که مجله علوم تربیتی در پایگاه اطلاعاتی  DOAJ  نمایه شده است .

بارگزاری مجلات علوم تربیتی
به اطلاع تمام خوانندگان عزیز می رساند تمامی مقالات مجله علوم تربیتی از شماره 1 تا 15 پس از آماده سازی در سامانه مجله بارگزاری خواهد شد و علاقمندان می توانند به صورت آزاد از این مقالات استفاده کنند.

لزوم توجه نویسندگان به تنظیم چکیده تفصیلی
طبق شرایط جدید مجله علوم تربیتی، نویسندگان گرامی می بایست در تنظیم چکیده تفصیلی دقت لازم را داشته باشند. نمونه چکیده در بخش راهنمای نویسندگان قرار داده شده است

انتشار مقالات مجله با ساختار و شکل جدید
با توجه به سیاست های دانشگاه شهید چمران اهواز مبنی بر نمایه سازی تمامی مجلات این دانشگاه در پایگاه های بین المللی، از شماره پاییز و زمستان 1397، مجله با ساختار جدید منتشر خواهد شد.

مطالعه بیشتر

فراخوان پذیرش مقاله "یادگیری مادام العمر"
تحولات و تغییرات بین المللی چه تاثیراتی بر مبانی نظری و تجربی یادگیری مادام العمر در سطح بین المللی، ملی و محلی بر جای گذاشته است؟   مطالعه تطبیقی یادگیری مادام العمردر سطح بین المللی و کشورهای خاورمیانه چالش های عمده توسعه یادگیری مادام العمرکشور ایران (برای تحقق اهداف چشم انداز و سند علمی توسعه) کدامند؟   چشم اندازها، دیدگاهها، تحلیل ها و انتظارات ذینفعان اصلی و رهبران سیاسی و اقتصادی جامعه در بخش دولتی و خصوصی کشور ایران از یادگیری مادام العمر چیست؟   توجه به تجارب چهار برنامه توسعه اقتصادی، سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی ایران و همچنین برنامه ...