اخبار و اعلانات

انتشار الکترونیکی شماره بهار و تابستان ۹۹

به اطلاع همه علاقمندان می رساند شماره جدید نشریه علوم تربیتی( بهار وتابستان ۹۹) به صورت الکترونیکی منتشر شد.

مبلغ جدید بررسی مقالات

بر اساس مصوبه شورای نشریات دانشگاه از تاریخ ۹۹/۴/۱ مبلغ بررسی مقالات به شرح زیر تغییر میکند: ۱- هزینه بررسی اولیه مقاله  ۱۰۰۰۰۰۰ ریال ۲- هزینه نهایی مقاله و چاپ ۳۰۰۰۰۰۰ ریال

بارگزاری مجلات علوم تربیتی

به اطلاع تمام خوانندگان عزیز می رساند تمامی مقالات مجله علوم تربیتی از شماره 1 تا 15 پس از آماده سازی در سامانه مجله بارگزاری خواهد شد و علاقمندان می توانند به صورت آزاد از این مقالات استفاده کنند.

لزوم توجه نویسندگان به تنظیم چکیده تفصیلی

طبق شرایط جدید مجله علوم تربیتی، نویسندگان گرامی می بایست در تنظیم چکیده تفصیلی دقت لازم را داشته باشند. نمونه چکیده در بخش راهنمای نویسندگان قرار داده شده است

انتشار مقالات مجله با ساختار و شکل جدید

با توجه به سیاست های دانشگاه شهید چمران اهواز مبنی بر نمایه سازی تمامی مجلات این دانشگاه در پایگاه های بین المللی، از شماره پاییز و زمستان 1397، مجله با ساختار جدید منتشر خواهد شد.

مطالعه بیشتر

فراخوان پذیرش مقاله "یادگیری مادام العمر"

تحولات و تغییرات بین المللی چه تاثیراتی بر مبانی نظری و تجربی یادگیری مادام العمر در سطح بین المللی، ملی و محلی بر جای گذاشته است؟   مطالعه تطبیقی یادگیری مادام العمردر سطح بین المللی و کشورهای خاورمیانه چالش های عمده توسعه یادگیری مادام العمرکشور ایران (برای تحقق اهداف چشم انداز و سند علمی توسعه) کدامند؟   چشم اندازها، دیدگاهها، تحلیل ها و انتظارات ذینفعان اصلی و رهبران سیاسی و اقتصادی جامعه در بخش دولتی و خصوصی کشور ایران از یادگیری مادام العمر چیست؟   توجه به تجارب چهار برنامه توسعه اقتصادی، سیاسی ، اجتماعی و فرهنگی ایران و همچنین برنامه ...